Halang ‘Sel Lemak Alpha’ Dalam Badan Untuk Mencairkan Lemak Degil Perut menggunakan green cofftea!

Ini Sebab Utama Perut Jadi Buncit

Sebenarnya ada sebab kenapa lemak di kawasan perut sangat susah dihilangkan.

Ini berkait rapat dengan 2 sel yang berada dalam sel lemak kita.

Iaitu ‘Sel Lemak Beta & ‘Sel Lemak Alpha’.

‘Sel Lemak Beta’ ni sel lemak yang bagus.

Bila badan kita perlukan tenaga.

‘Sel Lemak Beta’ ini yang akan dibakar dulu.

Kebiasaannya ‘Sel Lemak Beta’ ini terdapat di bahagian kaki, muka dan tangan

Sebab itu lemak di bahagian sini cepat hilang.

‘Sel Lemak Alpha’ pula ialah sel lemak yang jahat.

Apabila badan kita perlukan tenaga.

Ia akan menghalang sel lemak dari dibakar.

Ini kerana lemak ini disimpan sebagai bekalan tenaga pada waktu darurat.

Dan kandungan ‘Sel Lemak Alpha’ paling tinggi ada berada di perut.

Sebab itu kita susah sangat nak menghilangkan lemak di bahagian ini.

Tak kisah lah walaupun kita sudah diet, bersenam dan makan produk.

Selagi kita tidak halang ‘Sel Lemak Alpha’ ini.

Selagi itu lemak di perut ni tidak akan hilang.

Kita Perlu Halang 'Sel Lemak Alpha' Ini Secepat Mungkin!

Kerana semakin lama kita tunggu.

Lemak di perut kita akan menjadi semakin tepu dan liat.

‘Sel Lemak Alpha’ ini pula akan semakin bertambah

Sampai satu masa sel lemak ini tidak boleh dihalang lagi.

Dan mengakibatkan perut kita menjadi buncit dan menanggung malu sampai bila-bila.

So apa cara kita untuk halang ‘Sel Lemak Alpha’ ini?

Gunakan Green Cofftea!

Green Cofftea diperbuat dari 3 herba utama iaitu Green Coffee, Green Tea & Garcinia Cambogia.

Gabungan 3 herba ini apabila dicampur dengan sukatan yang tepat.

Mampu menghalang ‘Sel Lemak Alpha’ dari mengganggu proses pembakaran lemak.

Ini akan memudahkan badan kita untuk mencairkan lemak degil di perut.

Seterusnya menurunkan berat badan kita menjadi berat ideal.

Alhamdulillah setelah saya menggunakan Green Cofftea...

Alhamdulillah setelah saya menggunakan Green Cofftea.

Bukan perut saya sudah tidak buncit.

Pakai baju apa pun semua nampak style.

Sekarang bila tengok gambar rasa keyakinan diri tu semakin bertambah.

Saya pun perasan pasangan saya makin mengada-ngada. 😉

Ini antara ratusan pengguna Green Cofftea yang berjaya

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Macam Mana Cara Guna Green Cofftea Ini?

Kita hanya perlu telan 1 biji kapsul selepas makan pagi dan malam.

Kemudian minum air kosong secukupnya.

Dan biarkan Green Cofftea menjalankan kerjanya mencairkan lemak dalam perut, peha atau punggung.

Mudah kan?

Saya Berminat! Berapa Harganya?

Sekiranya kita pergi mendapatkan rawatan di pusat pelangsingan badan.

Harga paling minima kita perlu keluarkan ialah sebanyak RM5,000.

Ini tidak termasuk dengan produk-produk tambahan yang anda perlu ambil mencecah RM2,000-RM3,000.

Walaupun ingredient Green Cofftea berharga mahal kerana di-import dari luar negara.

Jangan risau kerana kikta tidak perlu keluarkan sampai RM1,000 pun untuk sentiasa kelihatan cantik, sihat dan muda.

Sekarang ada buat promosi pengenalan.

Harga sebenar 1 botol Green Cofftea ialah RM120. 

Tetapi kalau beli sekarang kita boleh dapat dengan harga RM120 RM49.90 sebotol sahaja!

Ini Perubahan Yang Bakal Dialami

Minggu 1: 
Perut terasa lebih lawas

Minggu 2: 
Perut tidak rasa kembung lagi

Minggu 3: 
Lemak mula mencair dalam perut

Minggu 4:
Saiz perut mula nampak perubahan ketara

Minggu 5:
Sudah boleh pakai apa sahaja yang kita mahu!

Minggu 6:
Lemak sudah susah terbentuk di perut

1 botol Green Cofftea boleh digunakan selama 2 minggu.

Ramai pelanggan yang bijak ambil pakej 3 botol terus.

Ini kerana bila kita gunakan secara konsisten selama 6 minggu.

Ia akan menghalang terus pembentukan lemak di perut dan di tempat lain

Jaminan Wang Dikembalikan Kalau Tiada Kesan

Kita boleh cuba dulu Green Cofftea ini TANPA risiko.

Kerana pembelian kita dilindungi dengan ‘money back guarantee’.

Jika ada sesiapa yang tidak mendapat apa-apa kesan selepas menggunakan Green Coffea.

Hubungi kami dan kami akan pulangkan duit.

Ini kerana kami sangat yakin dengan keberkesanan produk ini.

Green Cofftea Juga Lulus KKM

Ia dibuat di kilang berteknologi tinggi.

Menggunakan bahan yang HALAL dan dikawal ketat dari segi kualiti dan keselamatan.

Supaya kita boleh menggunakan Green Cofftea dengan yakin.

Kita juga tidak perlu risau kerana produk ini TIDAK mempunyai sebarang kesan sampingan.

Cuma kita mungkin terpaksa beli baju dan seluar saiz baru nanti…

Kerana saiz perut yang sudah mengecil.

Sekarang Kita Ada 2 Pilihan

Kita boleh keluar dari website ini dan teruskan kehidupan seperti biasa.

Terus menanggung malu dan biarkan ‘Sel Lemak Alpha’ terus terkumpul…

Yang boleh mengakibatkan perut buncit kekal selamanya.

Atau kita ambil tindakan sekarang dengan mencuba Green Cofftea

Dan dapatkan kembali bentuk badan yang hebat dan sihat.

Tingkatkan kembali keyakinan diri yang sudah lama menghilang.

Isi

Billing details

Malaysia

Malaysia

Your order

Product Subtotal
Green Cofftea
  × 3
RM299.70
Subtotal RM299.70
Shipping
Total RM309.70
  • Pay with Billplz.