Nak kurus kena makan nasi

Dulu saya pernah diet tak makan nasi

Yelah, sebab saya selalu baca yang nasi ni punca utama kenapa orang jadi gemuk

Awal-awal tu berat memang ada turun

Tapi sekejap je

Kemudian saya perasan asyik-asyik lesu memanjang

Kaki pun jadi bisa sakit-sakitĀ 

Bila saya buat kajian…

Rupa-rupanya bila saya tak makan nasi

Saya akan lebihkan makan ayam & daging

Ini menjadikan badan saya bertoksik!

Itu sebab saya jadi mudah penat

Dan lutut makin sakit

So nak tak nak saya terpaksa ambil nasi kembali

Ini menjadikan berat saya bertambah naik

Jadi lagi gemuk sebelum diet!

Nasib baik saya terjumpa dengan Green Cofftea

Alhamdulillah, berat saya turun dengan laju walaupun saya masih lagi makan nasi



Sudah berpuluh ribu orang menggunakan Green Cofftea

Klik link di bawah untuk order:

https://GreenCofftea.com/tips

Barang dapat baru bayar!


Jom sihat!
Adam Mohamad